Contact persoon

Van harte welkom bij de website van Het Verfpand.

Ik ben Interieur / kleur styliste en Kok.. en bij dat laatste hoor ik u al denken.. Kok? Ja mijn opleiding zelfstandig werkend kok heb ik gevolgd op de Vakschool in Wageningen.. Daarnaast heb ik een studie gevolgd als kleur en interieur styliste..

 


KOK / INTERIEUR - KLEUR STYLISTE

koken is mijn passie, kleuren bij elkaar zoeken en het bord prachtig presenteren zodat het een lust voor het oog wordt. Mijn visie op het koken hangt dus nauw samen met kleuren, de indeling van het bord.. Kan mijn gast alle zintuigen gebruiken?

ZINTUIGEN

Mijn gouden vierhoek Is gebaseerd op alle Zintuigen..  Zien, voelen, horen, ruiken.. Wat zegt een omgeving... wordt ik hier Blij van of juist niet? Hou ik van intense kleuren of juist niet? Is het te zacht of juist te hard? Is de combinatie goed.. als ik naar de volgende gang Of ruimte ga, krijg ik dan een andere smaak? Andere kleuren of zouden de smaak pupillen eerst weer geneutraliseerd moeten worden?

EMOTIE

Welke emotie roept kleur op? Heb je een drukke baan? Wat wil je als je thuis kom? Dat zijn allemaal vragen die ik stel om tot een goede kleur basis te komen.. Maar ook de omgeving zegt heel veel.. hoe smaakt het eten, voel ik meer dan thuis in het restaurant, klopt alles? Zit ik lekker, de stoel, De tafel? Het bord?, het geluid, de kleuren.. het eten, de bijpassende wijn.. Klopt het allemaal?

KLEUR ADVIES?

 Graag kleuradvies? Dit kan zowel op locatie als in onze mooie showroom. Ik doe mijn werk als passie en dit is ook goed terug te zien in het kleuradvies. Maak hier voor natuurlijk wel even een afspraak. dan zorgen wij dat tijd voor u hebben. Graag een afspraak maken klik hier.