Heeft u vragen? Bel u persoonlijke assistent Roëlle Veltmaat direct of neem contact op via watsapp 0031-616848884


Verf

Fresco - Kalkverf

Fresco is bedoeld voor gebruik binnen en is samengesteld uit zuivere, gebluste kalk en natuurlijke pigmenten. Fresco kalkverf is 100% mineraal en zeer milieuvriendelijk. De uitstraling is zeer mat, poederig met kleurnuances. De uitstraling wordt bepaald door de wijze van aanbrengen en de omstandigheden waaronder de verf wordt aangebracht.

 

 

Classico - Krijtverf

De Classico Regular is een waterverdunbare krijtverf voor binnen en buiten, ontwikkeld op basis van de meest duurzame en milieuvriendelijke technieken van dit moment, met een meer dan uitstekende hechting en dekking. De toevoeging van krijt zorgt voor de zeer matte poederachtige uitstraling van de verf. De samenstelling van deze krijtverf met de natuurlijke pigmenten geeft een zeer diepe intense volheid in kleur.

 

Licetto - Afwasbare verf

Licetto is een milieuvriendelijke muurverf op waterbasis met een matte uitstraling. De verf is op basis van gespecialiseerde copolymeren, en is binnen en buiten te gebruiken. Ook bij donkere kleuren geen krasgevoeligheid en de verf glanst niet op bij schoonmaken.

 

 

Marrakech Walls - Betonlook

Marrakech Walls is een verf voor binnen met een sensuele, subtiele en luxueuze uitstraling. Het is 100% mineraal en zeer milieuvriendelijk. Het oppervlak voelt zijdezacht aan en is zeer mat met een betonlook uitstraling, of afgewerkt met de kalkzeep krijgt het een zachte glans, vergelijkbaar met de Tadelakt uitstraling. Met de Italian Wax kan het oppervlak gepolijst worden tot hoogglans. De uitstraling wordt vooral bepaald door de wijze van aanbrengen en afwerking.

Traditional Paint Eggshell - Zijdeglanslak

Traditional Paint Eggshell is een sterke lakverf voor binnen en buiten. De lakverf is toepasbaar op onder andere deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, radiatoren en PVCDeze lak is op waterbasis. De verf voldoet aan de laatste en strengste milieueisen.

 

Carazzo - universele lak/ Vloerverf

Carazzo is een watergedragen lakverf met een zijdematte uitstraling. De lak is op basis van een PU acrylaathars en is voor gebruik binnenshuis. De lak is universeel toepasbaar, zeer sterk en slijtvast. Ook bij donkere kleuren is er geen krasgevoeligheid en de lak glanst niet op bij schoonmaken.

 

Traditional Paint High-Gloss - Hoogglans

Kalei - Gevelverf

Traditional Paint High-Gloss is een sterke lakverf voor binnen en buiten. De lakverf is toepasbaar op onder andere deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, radiatoren en PVCDeze lak is op waterbasis. De verf voldoet aan de laatste en strengste milieueisen.

 

Kalei is een hoogwaardige, water verdunbare gevelcoating met een kalei uitstraling. Speciaal ontwikkeld voor buitengevels op basis van sterk hechtende copolymeren en 100% natuurlijke quartz steen.

 

Elements Collection - Metallicverf

De verf bevat een luxe, chique, unieke en mysterieuze glans die een unieke beleving van kleur geeft vanuit iedere hoek. Laat wanden, plafonds, (keuken)kasten en deuren stralen met de Elements Collection!


Primer

Omniprim - Universele primer

OmniPrim is een hoogwaardig universele acryllak als grondlaag voor binnen en buiten met bijzonder goede hechting en vloei. Inzetbaar als grondverf op oude verf- en laklagen, hard PVC en zinken oppervlaktes, NE-materialen, hout en riskante soorten ondergrond, alvorens deze af te lakken met Pure & Original lak producten. Pure & Original OmniPrim stopt verder ook de bloeding van het hout.

Wallprim Pro - Universele Primer

Muurprimer voor binnen op basis van een acryldispersie. Door de muur voor te strijken met Pure & Original WallPrim hecht de verf beter aan de ondergrond, wordt zuiging verminderd en vlekken geïsoleerd voor een egale afwerking.

 

Fresco Special Fix 

Pure & Original Fresco Special Fix is speciaal ontwikkeld voor wanden met een minerale ondergrond, zoals waar al eerder kalkverf of Kalei op is toegepast. Het is belangrijk om deze eerst te fixeren met de Fresco Special Fix, zodat de nieuwe verf goed hecht. 

Super Cleaner

Super Cleaner is een allesreiniger die vet en vuil zonder problemen aanpakt. Super Cleaner is niet brandbaar, niet giftig en niet corrosief. Een veilig gebruik is gegarandeerd.

 

Wallfix

De Pure & Original WallFix is aan te raden bij poederige oppervlakten voor een goede hechting.

 


Afwerkende specials

Dead flat eco sealer

Italian Wax

Lime Soap

Maak oppervlakten afwasbaar met Dead Flat Eco Sealer. Ideaal voor wanneer je Fresco kalkverf of Marrakech Walls wilt toepassen in de keuken of badkamer, kinderkamer of hal. Ook zeer geschikt om geschilderde kasten een beschermlaag mee te geven.

Italian Wax is een natuurlijke transparante wax die verdieping geeft aan de kleuren en kleurnuances en met meerdere gepolijste lagen de ondergrond waterafstotend maakt. 

Lime Soap is een natuurlijke zeep welke wordt gebruikt bij het verzadigen van poreuze ondergronden en verven zoals de Fresco kalkverf en Marrakech Walls. Door het verzadigen wordt de kleur voller en het oppervlak licht waterafstotend wat het erg onderhoud- en gebruiksvriendelijk maakt. Naast de vollere kleur en onderhoudsvoordelen geeft de Lime Soap het oppervlak een zachte, subtiele glans. 

.